ДАЛЕЕ
 • Създай своята неповторима визия. Луксозният модерен цвят на сезона «Petroleum» е основен акцент в модните тенденции. Високо еластичните влакна позволяват материята да бъде с гладка, сатенирана повърхност и елегантен блясък.

  ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ
 • Геометричен принт, спортни акценти и женствен чар се комбинират по перфектен начин, допълвайки се един друг. Еластична материя с микрофибърнивлакна,която помага банският да запази първоначалната си форма и позволява дрехата да прилягаперфектно на фигурата.

  ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ
 • Белият цвят е символ на съвършенството. Пълна свобода на възможностите и отсъствие на всякакви препятствия. Насладете се на духа на свободата! Италианска релефна материя с микрофибър.

  ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ
 • С помощта на тази серия ще създадете една неповторима визия. Духът на тропиците и мотиви от морския свят в съчетание с прозрачна, мрежеста материя, ще приковат погледите и вниманието на околните. Еластична материя с микрофибърнивлакна,която помага банският да запази първоначалната си форма и позволява дрехата да прилягаперфектно на фигурата.

  ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ
 • Необичайна визия, бляскав стил и елегантен силует. Бляскавата повърхност на материята и декоративните шевове впечатляват и вдъхновяват. Материя с бляскава, сатенирана повърхност, която демонстрира изключителна елегантност и шик. Блестящо - идеално прилепвапо фигурата, изчистен силует, очарование и блясък.

  ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ
 • Съчетание от различни материи, цветовеи структури. Страст, спорт, женственост, смели творчески решения и необичаен силует, които създават една уникална история. Еклектичната комбинация от щампирана, структурирана материя и бродирана мрежа, създава динамична, сексуална визия.

  ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ
 • ЕКСКЛУЗИВЕН ПРИНТ ОТ MARC & ANDRÉ Модерна комбинация на нежно розово и наситено синьо. Романтичен прин с флоралнимотиви. Създай своята неповторимавизия! Висококачествени влакна, които придават на материята копринено гладка повърхност и изискан блясък.

  ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ