ДАЛЕЕ
 • Бляскава и изтънчена материя от най-новото поколение . Melodie Power от JL прави този материал особено подходящ за удобни и елегантни бански костюми с идеално плътно прилепване. Материята има отлични свойства, има мека повърхност и плътност 140 g / m2. Най-съблазнителните детайли, оригинална кройка и изпълнение.

  ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ
 • Плат на френски производител Елегантност и блясък: лека материя с лъскава повърхност и плътност 115 g / m2, материал от райета Golden Lurex® от френски производител. Асиметричната кройка е оригинална и динамична, комбинацията от контрастни тъкани помага визуално да коригира пропорциите на фигурата. Раето е класика, с която винаги ще бъдете на вълната на модата!

  ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ
 • Материя на италианскипроизводител Устойчивата текстурирана материя осигурява максимална свобода на движение дори по време на интензивни упражнения. Дишаща и с добра хигроскопичност материя. UV защитата и способността на тъканта да изсъхне бързо помагат за поддържане на безупречен външен вид и първоначална яркост на банския. Абсолютен комфорт!

  ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ
 • Материя на италиански ПРОИЗВОДИТЕЛ Емоцията на цветния контраст, дълбоката изразителност - това е colour block или „цветен сблъсък“! Иновативната материя ECOwave, декорирана с черни и златни точки с искрящ ефект, може блестящо да подчертае вълнуващите извивки на тялото - отблясъците на слънцето играят върху тях! Матова плътна тъкан 190 g / m2.

  ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ
 • Красиви бански за истински русалки! Изискан копринен блясък и спокоен естествен цвят, който перфектно подхожда на смуглия тен на кожата. Оригиналните детайли са интересен ход на дизайнерите да превърнат модела в малък шедьовър. Лека материя с лъскав блясък, плътност 130гр / м2.

  ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ
 • Цветът фуксия и изисканият копринен блясък са чудесни за създаване на ярък, уникален образ. Ще се превърнете в красиво екзотично цвете! Оригиналните детайли са интересно дизайнерско решение, което превръща модела в малък шедьовър. Лека материя с лъскав блясък, плътност 130 g / m2.

  ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ
 • От цялата цветова палитра синьото е най-загадъчното. Това е цветът на морската дълбочина и вътрешната хармония. Оригиналните детайли са интересно дизайнерско решение, което превръща модела в малък шедьовър. Лека материя с лъскав блясък, плътност 130 g / m2. Ot tsyalata tsvetova palitra sin’oto e naĭ-zagad

  ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ