ДАЛЕЕ
 • ЕКСКЛУЗИВЕН ПРИНТ ОТ MARC & ANDRÉ Ирисите са цветни фрагменти от дъгата, които някога са се разпаднали в небето и паднали на земята. Божествени ирисови цветоне на топъл фон с ефект на омбре - крехка красота и изящество. Удобна материя с висока еластичност, гладка и мека на пипане, изработена от устойчиви влакна Lycra®. Микрофабрика 170 g / m2.

  ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ
 • Материя на италиански ПРОИЗВОДИТЕЛ Оригиналният италиански принт радва с яркостта и нежността на сложна флорална композиция. Дишащия микрофибър осигурява перфектно прилягане и изключителен комфорт, перфектно подчертава извивките на тялото. Материята е изработена от трайни влакна Lycra®170g / m2.

  ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ
 • ЕКСКЛУЗИВЕН ПРИНТ ОТ MARC & ANDRÉ Магията и мистиката на нощната гора се разкриват в линиите и шарките на флоралните мотиви. Магически, приказни цветя върху плат с нежен копринен блясък правят образа загадъчен и много женствен. Материята е изработена от устойчиви влакна Lycra®160g / m2.

  ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ
 • Материя на италиански ПРОИЗВОДИТЕЛ Елегантен, шикозен блясък, който засиява на слънчевата светлина: еластична, деликатна и приятна на допир плетена материя с преплитане на метален конец прави банските костюми от тази линия много леки и зашеметяващо женствени. Супер лека материя с плътност 120 g / m2.

  ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ
 • Материя на италиански ПРОИЗВОДИТЕЛ Като искрящи пръски от шампанско: нежно текстурирана материя с искряща метална нишка, малка златисто-бяла ивица - блестяща и луксозна класика на модата! Комбинация от стил и абсолютна универсалност.

  ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ
 • Изискан копринен блясък и лека материя, разпръснати бронзови кристали, събрани в ефектни орнаменти. Тъмните цветове перфектно подчертават красивият тен. Декорът е великолепен и оригинален, а кристалите искрят невероятно на слънцето. Толкова изкушаваща визия!

  ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ
 • Черното е неизменна класика. Материята с плътност 300 g / m2 и текстурирана повърхност. Оригиналността на дизайна е в оптична игра: текстурирани ивици в комбинация с прозрачни мрежести детайли ще ви помогнат да демонстрирате всички предимства на фигурата и дори да скриете недостатъците!

  ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ