ДАЛЕЕ
 • Concealed Comfort

  НЕВИДИМА ПОДКРЕПА

  Интензивни нюанси, които пленяват от пръв поглед, блестящи (във всеки смисъл) микрофибър. Специална текстура на тъканта, комбинирана с дизайн без рамки създава усещане за абсолютен комфорт. И това не е пълен списък с характеристиките на линията CONCEALED COMFORT. По -добре е обаче да го носите веднъж, отколкото да го чуете сто пъти: отражението в огледалото ще каже за всичко по -силно от всякакви думи.

  ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ
 • Mix & Match

  Combine and experiment

  The MIX & MATCH series is a special world of unique colors, delicate textures and exceptional comfort. Elegant combination: a gentle lacy cloth and soft microfiber of a contrast tone

  ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ
 • Floral Comfort

  НЕЖНИ ЦВЕТЯ

  Какво може да бъде по -съблазнително от дантела с нежни флорални мотиви? Наистина е по -добре да говорите за най -важните неща с шепот, затова декорът е тук. се оказа доста сдържан, но в същото време невероятно изразителен.

  ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ
 • Selection

  ПРАВИЛЕН ИЗБОР

  Бельото като изкуство: дизайнерите на MARC & ANDRÉ играят с нюанси и форми. Няма значение кой цвят ще изберете - червен, тъмносин или може би бежов - обещаваме, че всеки комплект ще стане истински обичан. И не само от вас.

  ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ
 • Charming Lace

  САМИЯ ЧАРМ

  Отворете света на съблазняването и вдъхновението! Светски изход, обяд с приятели или романтична среща - винаги ще бъдете чувствайте се уверени, удобни и разбира се много секси.

  ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ