Франчайзинг

Успешен формат

Marc & André - един от лидерите в областта на плажното облекло, банските, луксозното бельо и иновационното безшевно бельо, както и облеклото за дома и почивка - предлага на предприемачите начин за бързо и ефективно стартиране на бизнес, ставайки един от франчайз партньорите на марката.

Всяка година Marc & André създава уникална и популярна колекция, включваща над 300 модела, които се характеризират с дизайнерски решения, подчертаващи достойнствата на фигура. Внимателно обмислени комбинации от материи, цветове и форми, чиято цел е да подчертаят женската красота и неповторимост.

pdf-icon
Представяне

Франчайза на марката Marc & André е единна концепция и се осъществява на принципа на работа, основана на успешния опит. Единният стандарт на компанията дава възможност своевременно да се следват тенденциите и да се отговаря на сезонните промени в търсенето, а разнообразната продуктова гама отговаря на нуждите на широк кръг от клиенти.

Сред ползите за партньорите на Marc & André може да отбележим възможността да станете независим бизнесмен с пълната подкрепа на опитен франчайзодател, използването на доказан бизнес модел, минималната цена на рекламата и маркетинга, гарантирането на постоянна доставка, възможност за правене на бизнес, без съответния опит чрез обучение и постоянна подкрепа от франчайзодателя.

За да се увеличи още повече популярността на марката, Marc & André активно си сътрудничи с водещи издания. Рекламни кампании на марката участват в списания като Elle, InStyle, Marie Claire, Glamour, Aeroflot Style, Трансаеро, S7, OK! «Caravan на истории" сайтове Glamour.ru, Elle.ru, Spletnik.ru, Moda.ru, както и търговската преса. В допълнение, Marc & André е официален партньор на годишния национален конкурс за красота "Мис Русия".

Компанията Marc & André се интересува от развитието на бизнеса на партньорите си, търговци на дребно, и затова предлага успешни бизнес технологии и е готова да предоставя активна подкрепа както при отварянето на магазина, така и при по-нататъшното му функциониране.