За компанията

Marc & André

...от историята «Marc & André»

Историята на марката Marc & André започва през 1985 г. във Франция. Основният акцент на производството е създаването на елегантни бански костюми с оригинален дизайн. Популярността на марката бързо се разраства. Международно признание идва в средата на 90-те години благодарение на компетентния маркетинг и производствена политика.

Днес, Marc & André е популярна марка, която е в състояние да отговори на очакванията и на най-взискателните клиенти и да ги зарадва с уникален дизайн и високо качество на продуктите. Дизайнерите на Marc & André са винаги на върха, и си сътрудничат със световно известни модни къщи и големите модни агенции. В резултат на това сътрудничество колекциите на марката са винаги женствени, актуални и неповторими. Всяка една от тях носи определен стил: от леки класически нотки до най-новите модни тенденции.

...колекциите на «Marc & André»

При създаването на колекциите във фирмата се отдава голямо внимание на всеки етап от производството. Под ръководството на талантливите дизайнери се раждат шедьоври: първо е скицата на хартия, след това избора на платове и аксесоари, които впоследствие преминават през строги тестове, преди създаването на крайния продукт. Всички модели на Marc & André отговарят напълно на европейските стандарти за качество.

Всеки сезон, Marc & André подготвя повече от 300 различни модели на бански костюми, 150 модели бельо и домашно облекло. Годишният производствен капацитет е около 1 милион бройки. Компанията има широка дистрибуторска мрежа и извършва доставки към 33 страни по целият свят. Има открити 9 представителства в следните страни: Естония, Русия, Украйна, Турция, Белгия, Германия, Норвегия, Чехия, ЮАР.

…мисията на «Marc & André»

В продължение на Marc & Andre прави по-красив живота на жените по цял свят, предлагайки им качествени, стилни, изискани и комфортни продукти.

От Marc & Andre вземат под внимание факта, че всеки човек има индивидуален вкус. Ключът към успеха на марката е в постигането на уникално съчетание от висококачествени продукти, ексклузивни материи и изключително широк асортимент.

През 2011 година Marc & Andre разработи концепцията за собствени моно бранд магазини и стартира проект за мрежа от мгазини, които отговарят на съвременните потребности на търговците на дребно.

Marc & Andre е симбиоза от индивидуалност, висококачествена продукция и професионална, екипна работа.